Zomer Academie 2024 Inschrijven

Ook deze zomer kun je via de Wijkzorg Academie ONLINE deelnemen aan de Zomer Academie editie 2024. Gedurende de zomer periode organiseren wij op meerdere momenten korte bijscholingsmomenten van ongeveer 1 uur.

Wat is de Zomer Academie? 
De Zomer Academie biedt deelnemers een reeks online bijeenkomsten met een focus op verschillende thema’s binnen de zorgsector. Hier zijn enkele belangrijke punten:

Interactieve Sessies: De bijeenkomsten zijn online te volgen en bieden interactieve sessies.

Flexibele Tijden: Ze vinden plaats tussen 12:30-13:30 uur, wat het gemakkelijk maakt voor deelnemers om ze tijdens de lunchpauze bij te wonen.

Diverse Onderwerpen: De academie behandelt een breed scala aan onderwerpen: het Omaha System, indiceren onder stress,  debatten over WLZ-grenzen en de inzet van meetinstrumenten.

Kennisverrijking: Het is een kans voor deelnemers om hun kennis te verrijken en nieuwe inzichten te verkrijgen in een informele en ontspannen setting.

De Zomer Academie is ontworpen als een ‘festival voor de geest’, waar leren en professionele ontwikkeling hand in hand gaan met plezier.

Over de Trainers: De training wordt gegeven door Sanne van der Ent, Caroline Smeets en Milanda Koopman. Zij hebben ruime ervaring als wijkverpleegkundige/procesbegeleider/trainer en geven graag hun opgedane kennis en praktijkervaring door. 

Digitaal klaslokaal: De Zomer Academie bestaat in totaal uit vier, eventueel los van elkaar te volgen, digitale bijeenkomsten van een uur per keer. De bijeenkomsten vinden plaats in Teams. In verband met de interactie tijdens de bijeenkomsten is het wenselijk dat camera, microfoon en geluid goed werken

Studiebelasting/ accreditatie: Voor de (losse) bijeenkomsten is accreditatie aangevraagd voor het kwaliteitsregister V&V (wijkverpleegkundigen). Na deelname aan alle 4 de bijeenkomsten ontvang je een certificaat van deelname.

Kosten: Deelname aan 4  Zomer Academie bijeenkomsten € 100,=. Een aangepast tarief is bespreekbaar voor organisaties. Wil je aan minder dan 4 bijeenkomsten deelnemen? Dan zijn de kosten voor deelname per keer € 27,50.

De afzonderlijke thema’s van deze Zomer Academie: 
23 juli  / 7 augustus / 15 augustus OF 29 augustus🌞Verhelderende inzichten over Omaha System🌞
24 juli / 31 juli / 8 augustus OF 21 augustus 🌞Don’t loose your “COOL” 🌞
25 juli  / 1 augustus  / 13 augustus OF 22 augustus 🌞Debat over de WLZ grenzen🌞
30 juli / 6 augustus / 14 augustus OF 27 augustus 🌞Meetinstrumenten: de maatstaf van zorg🌞

Wanneer je jezelf online inschrijft voor een training dan ben je verzekerd van een plek in de training.

 Je kunt ons vanzelfsprekend ook bellen of het contactformulier invullen.

 

Direct aanmelden

Deelname aan 4 Zomer Academie bijeenkomsten, vrijgesteld van btw.

Coöperatieleden van “De Zorgprofessional” kunnen 50% van de deelnamekosten declareren bij hun coöperatie. Meer informatie hierover in de regiobijeenkomsten van De Zorgprofessional. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden, het klachtenreglement en het privacy statement