Zomer Academie 2024

De Zomer Academie is als een zonovergoten festival voor de geest, waar de thema’s niet alleen schitteren door hun inhoud, maar ook door het tijdstip waarop ze schijnen – precies wanneer je je boterham met kaas verorbert! Stel je voor: je neemt een hap van je middagmaal en BAM, daar is een verhelderend inzicht over het Omaha System. Of je slurpt aan je koffie terwijl je leert hoe je stress kunt managen zonder je “cool” te verliezen – letterlijk en figuurlijk. En wie heeft er nou geen zin om tijdens de lunch te debatteren over de WLZ-grenzen? Dus, pak je agenda en plan je middagpauzes vol met kennis, want deze zomer wordt je brein getrakteerd op een all-you-can-learn buffet van klinische kennis. Vergeet niet, de Zomer Academie is de enige school waar je hoopt dat de bel niet gaat!

Zomer Academie 2024

Vier lunch-thema's voor wijkverpleegkundigen

Dit jaar gaan we de diepte in met thema’s die zelfs de meest doorgewinterde zorgprofessional aan het denken zetten. We beginnen met het Omaha System, een classificatiesysteem dat zo complex is dat je er een diploma in cryptografie voor nodig lijkt te hebben. Dan is er het kunstje van goed indiceren onder stress – een vaardigheid die vergelijkbaar is met het oplossen van een Rubik’s kubus terwijl je op een loopband staat. Het debat over de WLZ-grenzen belooft meer lijnen te trekken dan een kleuter met een set kleurpotloden. En tot slot, meetinstrumenten die zo nauwkeurig zijn dat ze je kunnen vertellen hoeveel koffie je nodig hebt om de dag door te komen.

Voor € 100,= kun je alle vier de thema’s volgen. Wil je aan minder dan 4 bijeenkomsten deelnemen? dan zijn de kosten per keer € 27,50.

Wanneer je jezelf hierboven inschrijft voor een thema dan ben je verzekerd van een plekje aan onze online lunchtafel.

 Je kunt ons vanzelfsprekend ook bellen of het contactformulier invullen.