Meetinstrumenten: de maatstaf van zorg | Zomer Academie

Welkom bij de Zomer Academie 2024, waar wijkverpleegkundigen hun hersenen kunnen voeden terwijl ze lunchen!

Zet je zonnebril op en smeer je in met SPF 50, want onze Zomer Academie wordt zonniger dan ooit! 🌞 Dit jaar leggen we de lat hoog – letterlijk, met meetinstrumenten die zo nauwkeurig zijn dat ze zelfs de temperatuur van je koffie kunnen meten. Vergeet Omaha Beach, wij hebben het Omaha System. En debatteren over de WLZ? Dat doen we zo vurig dat je bijna zou denken dat het een nieuwe zomersport is. Plus, we leren je indiceren onder stress – alsof je probeert te koken tijdens een hittegolf. Kom en leer hoe je koel blijft. 🔥

☀️Meetinstrumenten: de maatstaf van zorg
Zomer Academie 2024☀️

Deze bijeenkomst richt zich op het versterken van de kennis en vaardigheden rondom het gebruik van meetinstrumenten in de zorg. Het programma is ontworpen om deelnemers te leren hoe ze de juiste meetinstrumenten kunnen selecteren, toepassen en integreren binnen hun zorgpraktijk. Dit omvat het begrijpen van de theoretische grondslagen van meetinstrumenten, het beoordelen van hun betrouwbaarheid en validiteit, en het leren interpreteren van de verzamelde gegevens om de zorguitkomsten te verbeteren. Het doel is om zorgprofessionals uit te rusten met de tools die nodig zijn om de kwaliteit van zorg te meten en te verbeteren.

☀️Wat heb je nodig voor deze Zomer Academie?☀️
– Goed werkende teams op een pc (met geluid, werkende “handjes” en een werkende chatfunctie).

☀️Wat ga je leren?☀️
– Jij leert begrijpen hoe meetinstrumenten een cruciale rol spelen in de kwaliteitsborging binnen de gezondheidszorg.
– Jij leert hoe meetinstrumenten zorgverleners in staat stellen om de effectiviteit van zorginterventies te beoordelen en te waarborgen dat de geleverde zorg voldoet aan de vastgestelde standaarden.
– Jij krijgt inzicht in hoe meetinstrumenten betrouwbare gegevens verzamelen die essentieel zijn voor evidence-based praktijken.

☀️Waarom deelnemen? ☀️
– Het biedt jou de kans om jouw kennis over meetinstrumenten te vergroten.
– Het stelt jou in staat om evidence-based beslissingen te nemen en zo de algehele zorgkwaliteit te verbeteren.
– Door praktische voorbeelden en oefeningen zul jij concrete handvatten krijgen om meetinstrumenten effectief in te zetten in jouw dagelijkse praktijk.

☀️Wanneer?☀️
Datum: 30 juli | 6 augustus | 14 augustus OF 27 augustus 2024
Tijd: tussen de middag van 12:30-13:30 uur

☀️Locatie: ☀️
Online (via Teams)

☀️ Investering: ☀️
Slechts €27,50 per deelnemer.

“Door deel te nemen aan deze bijeenkomst, investeer je niet alleen in je eigen professionele ontwikkeling, maar draag je ook bij aan een cultuur van voortdurende kwaliteitsverbetering en patiëntveiligheid binnen de zorgsector. Samen kunnen we de zorg naar een hoger niveau tillen en de gezondheid van onze cliënten verbeteren!” 🌟🚀

Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bijeenkomst! 😊👩‍⚕️👨‍⚕️

Heb je géén vragen? Waar wacht je nog op? Schrijf jezelf hiernaast in!

Direct aanmelden

Kosten:  

Vrijgesteld van btw.


Bekijk hier onze algemene voorwaarden, het klachtenreglement en het privacy statement