Training: De theorie van het werken met Omaha System

Deze training kan zowel via open inschrijving als incompany georganiseerd worden. Ook is in overleg een training op maat mogelijk. Het betreft hier GEEN “knoppentraining”! 

Besluitvorming rond het indiceren en organiseren van zorg vindt plaats op basis van klinisch redeneren tijdens het doorlopen van de stappen verpleegkundig proces. M.b.v. Omaha System krijgt de wijkverpleegkundige de mogelijkheid om het proces van indiceren methodisch, onderbouwd en transparant in kaart te brengen.

Omaha System is een classificatie systeem dat jou kan helpen om het verpleegkundig proces zo goed en compleet mogelijk te doorlopen. In dit eerste deel van onze Omaha System training leer je (nog beter) werken met Omaha System en krijg je veel handige tips en gebruikstoepassingen.

Doelstelling: Na deelname aan deze cursus is jouw basiskennis over Omaha System én het indiceren en organiseren van verpleging en verzorging in de eigen omgeving met het classificatiesysteem Omaha System up-to-date.

Niveau en gewenste voorkennis: Deze cursus is bedoeld voor (startende) bachelor of master opgeleide (wijk)verpleegkundigen die alles willen weten over het classificatiesysteem Omaha System.

Over de Trainers: De training wordt gegeven door ervaren trainers van de Wijkzorg Academie.

De Wijkzorg Academie heeft  van de Stichting OmahaSystem Support het keurmerk “erkend scholingsbureau” ontvangen.

Studiebelasting/ accreditatie: deze training bestaat uit 1 dagdeel van 4 uur. De training levert 4 accreditatiepunten op voor het kwaliteitsregister V&V.

Groepsgrootte: de maximale groep bestaat uit 12 deelnemers bij deze online training. De training  gaat door bij 6 aanmeldingen.

Kosten: € 195,00 vrijgesteld van btw. Voor een Fysieke of incompany training gelden aangepast tarieven, benader ons voor de mogelijkheden!

Wil je na deze training meer oefenen met Omaha System? dan zijn de trainingen OmahaSystem Spel (op locatie) en Oefenen met Omaha System misschien ook wat voor jou!

Wanneer je jezelf online inschrijft voor een training dan ben je verzekerd van een plek in de training.

 Je kunt ons vanzelfsprekend ook bellen of het contactformulier invullen.

Direct aanmelden

Kosten:

Vrijgesteld van btw.

Coöperatieleden van “De Zorgprofessional” kunnen 50% van de deelnamekosten van deze training declareren bij hun coöperatie. Meer informatie hierover via De Zorgprofessional. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden, het klachtenreglement en het privacy statement