Training: De theorie van het werken met Omaha System -ONLINE-

Besluitvorming rond het indiceren en organiseren van zorg vindt plaats op basis van klinisch redeneren tijdens het doorlopen van de stappen verpleegkundig proces. M.b.v. Omaha System krijgt de wijkverpleegkundige de mogelijkheid om het proces van indiceren methodisch, onderbouwd en transparant in kaart te brengen.

Omaha System is een classificatie systeem dat jou kan helpen om het verpleegkundig proces zo goed en compleet mogelijk te doorlopen. In dit eerste deel van onze Omaha System training leer je (nog beter) werken met Omaha System en krijg je veel handige tips en gebruikstoepassingen.

Doelstelling: Na deelname aan deze cursus is jouw basiskennis over Omaha System én het indiceren en organiseren van verpleging en verzorging in de eigen omgeving met het classificatiesysteem Omaha System up-to-date.

Niveau en gewenste voorkennis: Deze cursus is bedoeld voor (startende) bachelor of master opgeleide (wijk)verpleegkundigen die alles willen weten over het classificatiesysteem Omaha System.

Over de Trainers: De training wordt gegeven door Sanne van der Ent en Milanda Koopman. Sanne en Milanda hebben beiden ruime ervaring als wijkverpleegkundige/procesbegeleider/trainer en geven graag hun opgedane kennis en praktijkervaring door. 

Studiebelasting/ accreditatie: deze training bestaat uit 1 dagdeel van 4 uur. De training levert 4 accreditatiepunten op voor het kwaliteitsregister V&V.

Groepsgrootte: de maximale groep bestaat uit 12 deelnemers bij deze online training. De training  gaat door bij 6 aanmeldingen.

Kosten: € 175,00 vrijgesteld van btw. Voor een Fysieke of incompany training gelden aangepast tarieven, benader ons voor de mogelijkheden!

Wanneer je jezelf online inschrijft voor een training dan ben je verzekerd van een plek in de training.

 Je kunt ons vanzelfsprekend ook bellen of het contactformulier invullen.

Direct aanmelden

Kosten:

Vrijgesteld van btw.

Coöperatieleden van “De Zorgprofessional” die in 2023 zijn gestart met het werken met OmahaSystem kunnen tot 31-12-2023 de deelnamekosten van deze training declareren bij hun coöperatie. Meer informatie hierover in de regiobijeenkomsten van De Zorgprofessional. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden, het klachtenreglement en het privacy statement