Training voor gevorderden: de praktijk van het werken met Omaha System -OP LOCATIE-

Besluitvorming rond het indiceren en organiseren van zorg vindt plaats op basis van klinisch redeneren tijdens het doorlopen van de stappen verpleegkundig proces. M.b.v. Omaha System krijgt de wijkverpleegkundige de mogelijkheid om het proces van indiceren methodisch, onderbouwd en transparant in kaart te brengen.

Omaha System is een classificatie systeem dat jou kan helpen om het verpleegkundig proces zo goed en compleet mogelijk te doorlopen. In dit tweede deel van onze Omaha System training ga je praktisch aan de slag met Omaha System. Aan de hand van door de deelnemers ingebrachte casussen wordt een indicatie met bijbehorend zorgplan uitgewerkt volgens de principes van Omaha System

Doelstelling: Na deelname aan deze cursus is jouw kennis van Omaha System én het indiceren en organiseren van verpleging en verzorging in de eigen omgeving met het classificatiesysteem Omaha System up-to-date.

Niveau en gewenste voorkennis: Deze cursus is bedoeld voor bachelor of master opgeleide (wijk)verpleegkundigen die deel 1 van deze training: de theorie van het werken met Omaha System reeds gevolgd hebben.

Over de Trainers: De training wordt gegeven door Sanne van der Ent en Milanda Koopman. Sanne en Milanda hebben beiden ruime ervaring als wijkverpleegkundige/procesbegeleider/trainer en geven graag hun opgedane kennis en praktijkervaring door. 

Studiebelasting/ accreditatie: deze training bestaat uit 1 dagdeel van 4 uur. De training levert 4 accreditatiepunten op voor het kwaliteitsregister V&V.

Groepsgrootte: de maximale groep bestaat uit 6 deelnemers bij deze training op locatie. De training  gaat door bij 5 aanmeldingen.

Kosten: € 195,00 vrijgesteld van btw. Voor een incompany training gelden aangepaste tarieven.

Direct aanmelden

Kosten:

Vrijgesteld van btw.


Bekijk hier onze algemene voorwaarden, het klachtenreglement en het privacy statement