Zomer Academie 2024, inschrijving geopend

Zet je zonnebril op en smeer je in met SPF 50, want onze Zomer Academie wordt zonniger dan ooit! 🌞 Dit jaar leggen we de lat hoog – letterlijk, met meetinstrumenten die zo nauwkeurig zijn dat ze zelfs de temperatuur van je koffie kunnen meten. Vergeet Omaha Beach, wij hebben het Omaha System. En debatteren over de WLZ? Dat doen we zo vurig dat je bijna zou denken dat het een nieuwe zomersport is. Plus, we leren je indiceren onder stress – alsof je probeert te koken tijdens een hittegolf. Kom en leer hoe je koel blijft🔥

Enkele kenmerken van onze Zomer Academie zijn:

  • Interactieve Sessies: De bijeenkomsten zijn online te volgen en bieden interactieve sessies.
  • Flexibele Tijden: Ze vinden plaats tussen 12:30-13:30 uur, wat het gemakkelijk maakt voor deelnemers om ze tijdens de lunchpauze bij te wonen.
  • Diverse Onderwerpen: De academie behandelt een breed scala aan onderwerpen: het Omaha System, indiceren onder stress,  debatten over WLZ-grenzen en de inzet van meetinstrumenten.
  • Kennisverrijking: Het is een kans voor deelnemers om hun kennis te verrijken en nieuwe inzichten te verkrijgen in een informele en ontspannen setting.

Het is net een aflevering van je favoriete serie: mis je een aflevering, geen paniek! De herhalingen zijn net zo verfrissend als een duik in het zwembad tijdens een hittegolf. Dus als je een keer niet kunt inloggen, geen zorgen – de thema’s komen terug zoals ijsjeskarren in de zomer. Pak je agenda, zet je zonnebril op, en bereid je voor op een zomer vol leerzame lunches! Wil je meer weten? Kijk dan op onze website: www.wijkzorgacademie.nl/zomeracademie-2024/

Share: