De rol van verzorgenden en verpleegkundigen binnen het verpleegkundig proces

De Wijkzorg Academie biedt een training van 3 dagdelen waarin de specifieke rol van verzorgenden en verpleegkundigen binnen het verpleegkundig proces extra aandacht krijgt.

Je leert meer over het verpleegkundig proces en hoe jij daar met jouw kennis en ervaring invulling aan kunt geven.

Doelstelling: Na deelname aan deze training heb je geleerd wat de essentie is van de rol van een verzorgende/verpleegkundige binnen het verpleegkundige proces. Je kunt werken volgens de doelen uit het zorgplan, weet hoe je op de juiste manier risico’s kunt signaleren, hoe je voldoet aan de eisen van medicatieveiligheid, hoe je effectief en efficiënt op de doelen kunt rapporteren en evalueren.

Niveau en gewenste voorkennis: verzorgenden N3 en verpleegkundigen N4 uit de thuiszorg, die werken met de zorgplannen die door een wijkverpleegkundige zijn gemaakt bij de indicatiestelling.

Over de Trainers: De training wordt gegeven door Sanne van der Ent en Milanda Koopman. Sanne en Milanda hebben beide ruime ervaring als procesbegeleider/trainer en geven graag hun opgedane kennis en praktijkervaring door.

 Studiebelasting/ accreditatie: er zijn drie bijeenkomsten van ieder drie uur. De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname en 9 punten voor het kwaliteitsregister V&V.

Groepsgrootte: Omdat de interactie in de groep de basis is van het “van en met elkaar” leren, bestaat de groep uit 5 á 6 deelnemers. Onze ervaring is dat er zo voldoende persoonlijke aandacht voor de deelnemers is en op die wijze wordt het leereffect zo groot mogelijk.

Kosten: De training kost € 350,- excl. BTW.

Direct aanmelden

Kosten:
€350 ex. BTW


Bekijk het privacy statement