Training Normenkader op 30 april!

Wil jij je kennis en vaardigheden op het gebied van indicatiestelling voor de Zvw naar een hoger niveau tillen? Dan is de training “normenkader” van de Wijkzorg Academie iets voor jou! Deze training is speciaal ontwikkeld voor indicerende wijkverpleegkundigen die hun deskundigheid willen vergroten en up-to-date willen blijven.

In deze training leer je alles over het normenkader en over de eisen en richtlijnen waaraan de wijkverpleegkundige moet voldoen om te kunnen indiceren voor de Zvw.

Je krijgt inzicht in de achtergrond, doel en inhoud van het normenkader, en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

Je oefent met het formuleren van een passende indicatie, rekening houdend met de wensen en behoeften van de cliënt, de mogelijkheden van het zorgnetwerk en de beschikbare zorgaanbieders. Je leert ook hoe je je indicatie kunt onderbouwen, vastleggen en evalueren.

De training wordt verzorgd door een ervaren docent die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het normenkader. De training is interactief en praktijkgericht, met veel ruimte voor vragen en casuïstiek. Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

De training vindt plaats op 30 april van 13:00 tot 17:00 uur aanstaande. De kosten bedragen 145 euro per deelnemer. De training is bedoeld voor wijkverpleegkundigen die hun kennis willen opfrissen of verdiepen. Aanmelden kan via inschrijving via de website van de wijkzorg academie: https://wijkzorgacademie.nl/normenkader/. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar! Mis deze kans niet om jezelf verder te ontwikkelen als indicerende wijkverpleegkundige!

Share: